hapjes

Offerte aanvragen

  • Vanaf €1,10 per stuk
  • kant-en-klaar bezorgd
  • op luxe schalen

Hapjes bestellen

Bent u van plan om een feest of receptie te organiseren? Hier mogen overheerlijke hapjes uiteraard niet ontbreken! René van de Broek Party Catering in Den Haag biedt u een uitgebreid assortiment aan exclusieve garnituren.

Met verrassende smaakcombinaties weet René van den Broek weet uw gasten te altijd te charmeren.

Ga hier naar onze koude hapjes

Ga hier naar onze warme hapjes

hapjes

Receptie Arrangement

Heeft u geen zin om een feest of receptie helemaal zelf te organiseren? Als u een receptiearrangement bestelt bij René van den Broek Party Catering uit Den Haag wordt u alle zorg uit handen genomen. Uw feest of receptie wordt compleet verzorgd met hapjes en dranken. Daarnaast regelt René van den Broek de materialen die u nodig heeft bij uw receptie, zoals statafels en servies.

Ga hier naar ons receptiearrangement!>>

 

hapjes

Walking Dinner

Een walking diner is een compleet culinair diner met verschillende gangen. Bij een walking dinner zit u niet aan tafel maar loopt u rond in de ruimte waardoor een ongedwongen sfeer ontstaat. Het walking dinner van René van de Broek Party Catering in Den Haag bevat meerder kleine gerechten geserveerd op bordjes en in bakjes. Alle gerechten zijn huisgemaakt, exclusief en bereidt met verse ingrediënten van topkwaliteit.

Ga hier naar ons Walking Dinner >>

 

hapjes