Catering Den Haag

Catering Den Haag

René van den Broek Party Catering is als cateraar actief in Den Haag en omstreken voor particulieren en bedrijven. Wij regelen uw hele catering.

  • Catering vanaf €15,00 per persoon
  • Inclusief materialen, servies en afwas
  • Altijd bezorgd op uw (gewenste) locatie
  • kwaliteitsproducten en korte bereidingstijden

catering Den Haag

Catering voor alle smaken

René van den Broek Party catering Den Haag biedt vele mogelijkheden op het gebied van catering, zoals diners, buffetten en hapjes. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden vindt u op deze website een aantal vaste arrangementen. Indien gewenst past cateraar René van den Broek de buffetten of diners volledig aan op uw smaak en uw budget.

catering Den Haag

Diner op locatie

René van den Broek Party Catering Den Haag heeft een aantal drie- en viergangenmenu’s voor u samengesteld met ingrediënten van het seizoen. De diners kunt u serveren op een door u gewenste locatie.

Bekijk hier onze driegangenmenu’s of viergangenmenu’s >>

Catering Den Haag

Referentie:
Een slagje Haagse bluf

“Wij vierden het jubileum met een verlengde receptie in ons bedrijfspand in Den Haag. De catering hoefde niet overdadig te zijn, maar mocht best prikkelen wat ons betreft en mocht persoonlijk zijn. Een slagje Haagse bluf erin zeg maar. René van den Broek begreep dat. Direct. En overrompelde ons met zijn ideetjes. Zo simpel eigenlijk. Maar zo verrassend. Wij hebben echt heel veel positieve reacties gekregen op het jubileum; en ook de catering.” Rob Verduin

catering Den Haag