René van den Broek

Offerte aanvragen

  • Catering vanaf €15,00 per persoon
  • Inclusief materialen, servies en afwas
  • Altijd bezorgd op uw (gewenste) locatie
  • kwaliteitsproducten en korte bereidingstijden

Persoonlijke catering

De gerechten die wij bereiden en serveren, voor u als organisatie of particulier, moeten u passen. Als een maatpak. Ze moeten bij de gelegenheid passen. En vooral ook: bij uw gasten. En juist daarom ook dat wij de naam ‘René van den Broek’ hanteren en handhaven als bedrijfsnaam. Om aan te geven wat onze kracht is: die persoonlijke touch aan catering in Den Haag!

René van den Broek

Wie is René van den Broek?

Een ervaren kok uit Den Haag. Studeerde in het buitenland. Werkte in het buitenland. En besloot de kennis en inzichten die hij daar had opgedaan te integreren in de Nederlandse keuken. Hij werkte in verschillende restaurants, waaronder restaurants met een Michelin ster, voordat hij zich ging specialiseren in een culinaire ‘tak van sport’ die bij uitstek persoonlijk moet zijn: de catering! Nog altijd is hij de motor van het bedrijf.

 René van den Broek

Wat is onze ambitie?

Heel simpel: wij willen scoren. Uit uw naam. Scoren met gerechten, met combinaties en met ideeën. Zonder dat het gelijk ‘zware kost’ wordt. Nee, wij willen catering niveau geven, maar luchtig houden. Een slagje eigenzinnig maken en vooral ook: heel persoonlijk. Wij benaderen catering niet als doel, maar als middel om een hoger doel te bereiken: de ontmoeting,het genieten van het samenzijn. Dus onze ambitie? Scoren: de mensen in Den Haag kennis laten maken met die manier van cateren!

 

René van den Broek

René van den Broek Party Catering Den Haag

René van den Broek

René van den Broek

René van den Broek

René van den Broek

René van den Broek