buffet bestellen

Offerte aanvragen

  • Vanaf €15,00 per persoon
  • Minimaal 20 couverts
  • Inclusief materialen, servies en afwas
  • Op locatie bezorgd (en klaargezet)

Buffetten voor verschillende smaken en budgetten

Wilt u met een groot gezelschap in een beperkte ruimte dineren? Dan is een buffet de ideale oplossing. René van den Broek Party Catering uit Den Haag heeft buffetten met verschillende thema’s.

 

Voor elke situatie en binnen elk budget bedenken wij voor u een passende oplossing. Hierna gaan wij op zoek naar de allerbeste ingrediënten en zorgen ervoor dat uw gasten of medewerkers getrakteerd worden op goed bereid en heerlijk smakend eten. René van den Broek Party Catering uit Den Haag maakt uw catering altijd persoonlijk!

buffetten

Onze buffetten op een rij:

 

 

buffet bestellen

Seizoensbuffetten

Elk seizoen stelt René van den Broek Party Catering uit Den Haag een speciaal seizoensbuffet samen. Hierin zijn verse producten verwerkt die passen bij het seizoen. De ingrediënten worden kort bereid zodat het buffet naast lekker ook nog gezond is!

Bekijk hier ons winterbuffet

 

 

Barbecue buffetten

Heeft u geen zin om zelf een barbecue te regelen? René van den Broek Party Catering uit Den Haag heeft verschillende mogelijkheden voor een BBQ buffet. U kunt kiezen voor een basic variant, een luxe variant of een barbecue met exclusieve gerechten. Het is altijd mogelijk om de barbecue aan te passen aan uw wensen.

Bekijk hier onze BBQ buffetten!

 

buffet