indonesisch buffet

Offerte aanvragen

  • Vanaf €20,50 per persoon
  • Minimaal 20 couverts
  • Inclusief materialen, servies en afwas
  • Op locatie bezorgd (en klaargezet)

Indonesisch Buffet

De Indonesische  keuken is zeer divers. Indonesië bestaat uit ongeveer 17000 eilanden, waarvan er zo’n 6000 bewoond zijn. Veel eilanden kennen hun eigen recepten, die met specifieke kruiden worden bereid. Daarnaast kent de Indonesische keuken Chinese, Indiase, Arabische en ook Nederlandse invloeden.

 

In Indonesische gerechten worden veel kruiden en specerijen gebruikt. De Indonesische keuken gebruikt als hoofdgerecht steeds rijst, veelal aangevuld met een sajoer (een groentegerecht) en een vleesgerecht (of vis) en eieren (sambal goreng telor).

 

indonesisch buffet

De gerechten in het buffet

René van den Broek Party Catering uit Den Haag heeft een smakelijk Indonesisch Buffet samengesteld met verschillende vlees- en groentegerechten:

  • Rendang (Rundersmoor)
  • Ajam smoor Djawa (kip in hete saus)
  • Babi ketjap (varkenssmoor)
  • Sajoer lodeh (gerecht van gemengde groenten)
  • Sambal goreng boontjes (sperzieboontjes in hete saus)
  • Saté ajam (Kipsate met satésaus)
  • Sambal goreng Telor (Eieren in hete saus)
  • Atjar tjampoer (tafelzuur)
  • Seroendeng
  • Kroepoek
  • Witte Rijst

*aanpassing van het buffet is mogelijk

 

indonesisch buffet

Buffet bestellen

Bij René van den Broek Party Catering uit Den Haag bestelt u buffetten vanaf 20 personen. U kunt hierbij kiezen uit een van onze samengestelde buffetten of u combineert hieruit gerechten. Ook kunnen wij specifieke gerechten van uw eigen wensenlijstje toevoegen. Het plaatsen, de borden en het bestek zijn bij de prijs inbegrepen. De afwas (van het meegeleverde servies) nemen wij voor onze rekening.